BOKSZ

Önvédelem, stresszkezelés, életmódváltás, erősítés, fogyás, új kihívás, … – mindenki más és más céllal lépi át az edzőterem küszöbét. Ökölvívó edzéseinkkel ezen célok elérésében szeretnénk segíteni Neked.

 A Zion Dojo edzései az olimpiai ökölvíváson alapulnak, célja a sport által közvetített értékek (kitartás, bátorság, türelem) tanítása, valamint a harcosok folyamatos fejlesztése mind testileg, mind szellemileg. Edzéseinken nem kötelező a harc, így monokli és törött orr nélkül látogathatod az órákat. A haladóknak természetesen lehetőségük nyílik a játékos, gyakorló jellegű küzdelemre. 

Hobbiboksz edzéseinken az állóképesség és erőnlét megalapozása mellett a technika – lábmunka, alapütések, kombinációk, védekezés, ütés-védés gyakorlatok) elsajátítása a cél. A foglalkozásokat hobbistáknak ajánljuk, és természetesen mindenkinek, aki a felesleges stresszt és kilókat ütné ki. Ezekre az órákra várjuk a teljesen kezdőket is!

Edzésre kötelező:
- tiszta váltócipő

- törölköző

- víz

A szintén 75 perces Ökölvívás (haladó) edzéseket azoknak terveztük, akik már magabiztosan mozognak az ökölvívás világában és szeretnék próbára tenni magukat. Jellemzően az órák magasabb intenzitásúak, páros gyakorlat és küzdelem orientáltak. Az elsődleges cél: ütések/kombinációk dinamikájának és erejének fejlesztése, valamint az éles küzdelemre való felkészítés. A későbbiekben stratégiákat, a jellemző pszichológiai tényezőket és azok kiaknázását ismerheted meg. Ezek alkotják a boksz „édes tudományát”.

A haladó edzéseken védőfelszerelés (min. fogvédő) kötelező!

A Zion Dojo a Magyar Ökölvívó Szakszövetség tagja.

 

Edzéseinkről mondták

Dóri:
Gergő: