DÁVID

Ökölvívás

DÁVIDRÓL MONDTÁK: 

“Dávidnál minden edzés igazi kiszakadás a hétköznapok rohanásából. Intenzív, pörgős, fejben és testben is 100%-ig ott kell lenni. Ez nem a beszélgetés és lelkizés helye, cserébe megtanulsz küzdeni és érteni a sportot. Kellő figyelmet szentel Dávid a megfelelő technika begyakoroltatására és csiszolására ami által nem csak zsák püfölős órákban hanem átgondolt edzésekben lehet részünk nála."

Dóri

 

 

“Nagyon szeretem az edzéseket, mert állandó kihívást jelentenek és mindig változatosak. Sok edzőnél jártam már de egyedül Dávidnál éreztem azt, hogy figyelembe veszi az egyéni képességeimet, annak megfelelő edzéstervet állít fel és motivál, hogy végigvigyem.”

Iza

"Szerencsés vagyok, hogy rátaláltam Dávidra. Az órái változatosak, jól felépítettek és végig ott van fejben. Minden edzésen érzem, hogy mindannyiunkra odafigyel. Engem évek óta vonzott a boksz, így több helyen is kipróbáltam, de sajnos nem jött a várt fejlődés. Dávid azonnal felfigyelt a régről rosszul berögzült technikámra és segített rendbe tenni az alapokat. Mióta ő az edzőm teljesen máshogy nézek a sportra és a fizikai kihívások hozadékaként, mentálisan is pozitív változáson mentem keresztül. Talán a legjobban azt szeretem Dávid edzésein, hogy mindig jó a hangulat, kiválóan motiválja a csapatot (szemmel tartva az eltérő edzettségi szinteket is ), de a jó hangulat mellett mindig ott van a levegőben egy mély, átfogó egymás- és a boksz iránti alázat."

Flóra

"Első kezdő edzéseimen Dávid mindig a box alapjainak 100%-os átadására törekedett. Az alapok megfelelő elsajátítása után, bevezetett a box világába, ahol például már ütés kombinációkat,ütés védéseket/hárításokat sajátíthattam el. Nagyon élveztem a vele való munkát, sosem éreztem volna hogy csoportos edzésen bárki el lett volna hanyagolva - mindenkire 100%-osan odafigyel. Az edzés során azonnal rámutatott, ha hibáztam, hogy ne a ringben, fájdalmasan tanuljam meg a helyes technikát... :)  Mindenkinek csak ajánlani tudom!!"

Minh

David Zion Dojo
boxolo metal.png

"Service to others is the rent you pay for your room here on Earth." - M.A.