MANDESZ

Gábor Zoltán,  MANDESZ vagyok, apa, férj, harcművész, cégvezető, coach.

 

Több mint 30 éves sportmúlttal, élsportolói tapasztalattal a hátam mögött hiszem, a rendszeres testmozgás kihat Életünk minden területére. Ha kellő tudatosággal állunk hozzá, erőforrásainkat kiválóan fejleszthetjük vele  ( légzés, önbizalom, felelősség, tisztelet, alázat, elfogadás, elengedés, önkifejezés, inspiráció, motiváció, kitartás, emberi kapcsolatok). 

 

Ha csinálod, tapasztalni fogsz, s igen, van hogy fáj, de közben egyre mélyebb kapcsolatot fogsz ápolni önmagaddal, a világgal, ami egy teljesebb, könyedebb, boldogabb létet eredményezhet. 

 

Csak beszélsz róla, vagy csinálod is?

 

Az órarendben a Kick-box és Taekwondo típusú óráknál találsz meg, légy kezdő vagy haladó, várlak szeretettel! ;)

MANDESZRŐL MONDTÁK: 

"Noha remek az edzőgárda, jófejek az edzőtársak és profin felépített minden edzésmenet, mégsem ezért szeretek az edzéseitekre járni. Szeretem azt, akivé válok egy-egy alkalom után. Hogy feltöltődöm tőle, motivált leszek és megdöbbentő hatékonysággal tudom folytatni a napot. Sportmúlttól függetlenül, aki kipróbálja, jó eséllyel itt ragad veletek :) " Niki

 

"A Kezdő Kick-Box edzés a Zion Dojoban egy fantasztikus kezdeményezés. A jól felépített órák közben a fizikai fáradtság mellett van egy bizonyos szellemi igénybevétel is, mivel a mozgásanyag precíz végrehajtásához szükség van odafigyelésre. Mandesz hatékony jelenléte és figyelme erősen motiválja a fizikai és szellemi erőfeszítéseinket. Az edzés után megvan az az érzés, hogy "kaptál valamit". Felfrissít, lefáraszt és megnyugtat-- munkához és tanuláshoz egyaránt ajánlom!"

Bence

 

"Egy ismerősöm ajánlotta a Zion Taekwondot, ami elsőre ijesztően hangzott számomra - mivel a küzdősportok világa eddig távol állt tőlem -, de kitartó unszolása eredményeként elmentem vele egy edzésre, ahol igazán kellemes meglepetés ért.

Azóta nagyon megszerettem ide járni, és nem csak a kemény, fárasztó, és jó hangulatú órák miatt. Ugyanis Mandesz Mesternek nem csak az a célja, hogy mindenki napokig tartó izomlázzal menjen el az órákról, hanem hogy egy másfajta életszemléletet is közvetítsen.

Azoknak ajánlom ezeket az órákat (fiúknak, lányoknak, kezdőknek, és haladóknak egyaránt), akik szeretnének kipróbálni egy tradicionális harcművészetet, de egy újfajta edzésprogram keretében, mely során az alapok mellett, az élet minden területén hasznosítható ismeretek elsajátítására is lehetőség nyílik."

Dóri

Taekwon-do, kick-box, ökölvívás

 

Zoli_orig_small.png
Metal Z rugoscsak.png