EDZŐINK

Gábor-Kiss Irén (Iri) vagyok. Trx és funkcionális (köredzés) jellegű órákat tartok, emellett személyi edzéseket délelőtti időpontokban. 

 

Aerobik edzőként végeztem, de nem vonzott az a világ, ahol úgy tartok órát, hogy nem látom át rendesen, ki mit csinál. Mivel nagy létszámnál (15-30fő) lehetetlen mindenkit egyénileg instruálni, így ezzel nem tudtam azonosulni. Viszont képeztem tovább magam és később találkoztam a trx eszközzel (nekem szerelem lett első használat után), és  tudtam, hogy ezzel tudom igazán kifejezni magam. A gerinctréneri tudásom, a folyamatos képzések, a legújabb edzésmódszerek iránti érdeklődésemnek köszönhetően magabiztosan tartok kiscsoportos órákat. Ezek a kis létszámos foglalkozások átláthatóbbak, jól lehet haladni a vendégekkel, és nem mellesleg barátias légkörben a legjobb edzeni! 

 

Egy olyan edzőre számíthatsz óráimon, aki 100%-ban figyel a vendégei rezdüléseire, javít, instruál, probál egy olyan közösséget létrehozni, ahova jó lejárni edzeni, és rövid idő után már a csapat motiváló erejét is érezni fogod! :)

Nálam tudsz az alapokról építkezni, megismermi, hogy a hétköznapi mozgásmintáidon miket lehet javítani, a helyes testtartást elsajátitani, vagy az irodai munka negatív hatásait kompenzálni.

És  ha haladóbb szinten vagy, akkor is csatlakozhatsz, mert minden gyakorlatot tudok nehezíteni, bonyolítani, hogy tovább fejlődhess! ;)


 

Hétfő 16:15-17:15 Kezdő Trx, 17:30-18:30 Funkcionális edzés (kezdő)

Szerda  16:15-17.15 Kezdő Trx, 17:30-18:30 Funkcionális edzés (kezdő)

 

(Egyéni, vagy páros edzés igényekkel az alábbi számon értek el: 06703305994)

Gábor Zoltán,  MANDESZ vagyok, apa, férj, harcművész, cégvezető, coach.

 

Több mint 30 éves sportmúlttal, élsportolói tapasztalattal a hátam mögött hiszem, a rendszeres testmozgás kihat Életünk minden területére. Ha kellő tudatosággal állunk hozzá, erőforrásainkat kiválóan fejleszthetjük vele  ( légzés, önbizalom, felelősség, tisztelet, alázat, elfogadás, elengedés, önkifejezés, inspiráció, motiváció, kitartás, emberi kapcsolatok). 

 

Ha csinálod, tapasztalni fogsz, s igen, van hogy fáj, de közben egyre mélyebb kapcsolatot fogsz ápolni önmagaddal, a világgal, ami egy teljesebb, könyedebb, boldogabb létet eredményezhet. 

 

Csak beszélsz róla, vagy csinálod is?

 

Az órarendben a Fit&Fight és Taekwondo típusú óráknál találsz meg, légy kezdő vagy haladó, várlak szeretettel! ;)