OLIMPIA

Ökölvívás

​Sziasztok! Kiss Olimpia vagyok.

Gyerekkorom óta a sport a létezésem alapja, szüleim is a sport felé terelték az életemet. Kisgyermekként a triatlonra esett a választás, amiből elég sok alapot kaptam, illetve jó pár más sportágat is kipróbáltam (labdajátékok, karate,öttusa, stb...). Egy törés és pár év kimaradás elvezetett az ökölvívás rejtelmeibe, amit 2017 óta űzök, kisebb kihagyássokkal. Egy hobbi edzésre mentem el előszőr és teljesen beleszerettem a sportágba, amit végül a nevelőedzőm segítségével elkezdtem versenyszerűen űzni. A csapatom segitségével eljutottam különböző országokba világot látni, illetve az ottani edzésekből tanulva is bővithettem a tudásomat. Elvégeztem az edzői képzést is, hogy  legjobb tudásom szerint vezethessem be az embereket az ökölvívás alapjaiba és átadjam mindazt az élvezetet, amit ez a sport adott nekem.

 

Várlak titeket sok szeretettel!

OLIMPIÁRÓL MONDTÁK: 

“"Mindenkinek ajánlom Olimpia edzéseit. Mindig pörgősek és változatosak, garantáltan nem unatkozol. Az erősítő gyakorlatok és a technika fejlesztés is személyre szabottan történnek. Jó a csapat, ami Olimpia laza stílusának is köszönhető, így egy lelkes kis közösségre és barátságos környezetre számíthatsz, ha kipróbálod az edzéseit." 

Márk

 

“Olimpia órái nagyon sokat jelentenek a számomra. Egyéni fejlődésem nála látom a leginkább biztosítottnak. Minden óra változatos, és magas intenzitású. Olimpia sokat mancsozik velünk és nem ritka, hogy a teljes edzést végig edzi, ez nagyon motiváló. Magas tudása és versenytapasztalata mellett ,a tudás átadásában is a legjobbra törekszik, egy élsportoló elszántságával. Köszönöm neki az órákat!”

Zoli

275575370_3163566787303962_8711147227361021074_n_edited.jpg
boxolo metal.png