VIKTOR

Ökölvívás

VIKTORRÓL MONDTÁK: 

“Viktor egy rendkívül alapos, lelkes, határozott edző. Fiatal kora ne tévesszen meg senkit, szakmai tudása magas szintű és ezt kiválóan át is tudja adni az alkalmak során. Remekül motivál, sose érzem úgy az edzésein, hogy az egyéni fejlődésem el lenne hanyagova, még akkor is, amikor nagy létszámban vagyunk jelen."

Benedek

 

 

“Azért szeretek a Zion Dojo ökölvívó edzéseire járni, azon belül Viktor magánedzéseire, mert az edzések jól felépítettek, személyre szabottak az egyén fejlődéséhez. A terem atmoszférája megfogott, illetve az ott tartott edzések intenzitásban sem szenvednek hiányt. Ami, a legfontosabb, garantált a fejlődés edzésről edzésre!”

Erik

"Örülök, hogy rátalátam a Zion Dojo-ra, azon belül Viktor edzéseire/óráira. Első kezdő edzéseim alkalmával Viktor megismertette velem a box alapjait, majd azok elsajátítását követően jöhettek a technikásabb feladatok is. Az órák jól felépítettek, állandó kihívást jelentenek és mindig változatosak, ha fáradtan érkezek egy hosszú nap után, az edzés atmoszférája, dinamikája teljesen felpörget és nagyon hamar elillan az a másfél óra. Mindenkinek csak ajánlani tudom Viktor edzéseit, illetve a Zion Dojo-t."

Peti

vitya_kicsi.png
boxolo metal.png