Zoli

Hobbiboksz

83677537_115354156522771_499128863264079
boxolo metal.png

Bálint Zoltán vagyok, atlétaként kezdtem, de ahogy megismerkedtem a taekwondoval, majd a kick-boksszal, rögtön tudtam, hogy a küzdősport az, amiben ki tudok teljesedni és meg tudom valósítani önmagam.

Sokak szerint nem számítottam tehetségesnek, de hittem magamban és edzőmben. Sportolói pályafutásom során számtalanszor meg kellett újulnom ahhoz, hogy teljesüljön az álmom, hogy felérjek a világ tetejére, s világbajnok legyek. Így pontosan tudom, hogy mennyi akaraterő, kitartás, elszántság kell ahhoz, hogy akár csak egy picit is kimozdulj a komfortzónádból, hogy ezáltal jobbá tudj válni a mindennapokban is.

Versenyzői karrierem alatt megtapasztaltam milyen fontos az edző és tanítvány kapcsolat, s elkezdtem érdeklődni a tanítás iránt.   

Azóta büszkén mondhatom, az élsportban több korosztályos világbajnokot is sikerült kinevelnem, a hobbisták között pedig életmódváltást, jelentős életminőségbeli javulást tudtunk elérni több tanítvánnyal.

Nem csak ütni fogsz megtanulni HOBBIBOKSZ-on, hanem az Életben is kiegyensúlyozottabb leszel!

Gyere és eddz velem! 

Várlak az edzéseimen szeretettel! ;)

 

 

 

ZOLIRÓL MONDTÁK: 

"35 évesen döntöttem, hogy életmódot váltok, és elkezdtük Zolival a közös munkát. Azóta 20 kg-t fogytam, s megszerettem ezt a sportot. Edzései változatosak. Számomra hiteles, mindig segítőkész, s tudja mely időszakban -mire kell hangsúlyt fektetni egy-egy edzésen belül, igazi profi mentalitással bíró coach.

Csak ajánlani tudom!"

Attila

"Önvédelem céljából kezdtem el Zolihoz járni. Megtanultam az alapállásokat, alaptechnikákat, állóképességem pedig olyannyira megnőtt, hogy most már a sparringos edzések sem jelentenek akadályt. Az edzések Zolinál mindig jó hangulatúak, igazán motiválóak, impulzívak, s a nehezebb élethelyzetekben is segítenek, erőt adnak. Zoli minden tanítványára egyénileg odafigyel, jó lelkű ember. Csak ajánlani tudom mindenkinek, akit érdekel a küzdősport!"

Kisztián

"Zoli minden edzésre felkészülten érkezik.  Gyorsan felismeri tanítványai fejlesztendő területeit. Határozott, magabiztosan felméri, s pontosan tudja, hogy a tanítványa mire képes, mit lehet belőle kihozni. Ennek megfelelően motivál minden edzésen. Türelmes és kitartó edző. Konstruktív és példamutató (alázatos, lelkes, hiteles) személyisége igazán inspiráló tud lenni."

Edó